About Me

My photo
Intan Safura, call me Intan =) Umur 14. Blog sejak 2009. Asalnya blog ini dihasilkan untuk perkongsian kisah kehidupan intan untuk abah yang bekerja di Algeria (sekarang di Hulu Terengganu ) :) Enjoy!

20 May 2013

Seminar Buat Duit Dengan Blog

Assalamualaikum~

Semalam, Intan ikut Mama pergi Seminar buat duit dengan blog. PA Mamakan... Semestinya banyak tips yang dapat.  dapat jumpa kawan-kawan mama. dapat jumpa para blogger yang cute-cute dan banyak lagi. Seronok sangat..


Pengacara SBDdB13 adalah Hilal Azmi 


Dari rumah dah order dengan mama nak duduk belah kiri mama sebab ada cabutan bertuah.. Ada Samsung Galaxy S4, Ipad Mini, Galaxy S3 Mini, Powebank , Of courselah mesti ada Hadiah Utama, Kembara Kemboja dan banyak-banyak lagi..hehe

Masa nama-nama tengah 'random', Keluarlah nama Intan Safura Binti Saipul Anwar. masa tu intan tengah baring sebab ramai orang berdiri tangkap gambar tak nampak. Mula-mula nampak ' I ' depan belakang tak nampak. ish, intan ke ni? tengok betul-betul. eh! Intan Safuralah. Tolak kerusi dan ke stage. Ingatkan dapat S4, punyalah excited rupanya menang Hadiah utama Kembara Kemboja lagilah excited..tangan intan sejuk sampai balik. mama ajak makan pun masih kenyang.. Hehehe...

Seperti biasa orang dapat hadiah mestilah bergambar masuk facebook dan laman sosial yang lain..

Arhhh! Seronoknya...

Mestilah update entry nanti pergi kemboja :D
Lepas ambil gambar hadiah hantar kat Adilla, kawan intan. dan Adilla dilanda Jealous yang teramat..Haha


Sebelum balik kena tangkap gambar dengan yang dapat lucky draw


Kena letak baik-baik kat dalam kereta, siap letak kat back seat lagi..

9 comments:

  1. bertuah betul intan. seronoknya dpt pergi kemboja.

    ReplyDelete
  2. tahniah intan...!
    memang rezeki intan nak mengembara..
    muda muda dah ada pengalaman tengok tempat org..
    mesti share tau pengalaman..!

    :)

    ReplyDelete
  3. Laa..Intan menang rupanya.. :-)

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Intan.. bestnya dpt pergi Kemboja.. ;)

    ReplyDelete