About Me

My photo
Intan Safura, call me Intan =) Umur 14. Blog sejak 2009. Asalnya blog ini dihasilkan untuk perkongsian kisah kehidupan intan untuk abah yang bekerja di Algeria (sekarang di Hulu Terengganu ) :) Enjoy!

14 January 2013

Hello! New class :D

Hi uols!!  hari ni intan nak update blog ni sikit, maklumlah intan buzy bulan pertama sekolah tambahan pula dengan jawatan intan kena buat itu ini itu..fuhh..penat tapi best of course kan,, kelas intan sekarang ni boring sikit lah sebab tak macam kelas dulu kelas no.3 tapi perangai macam kelas terakhir. kelas dulu ada rishie, elango, eka, farah....kelas 'atas' ni tak ada kerja banyak dan tak lah stress sangat buat pbs macam dulu mana taknya dulu start bulan 6. tahun ni start bulan 1..Bulan ni banyak masa full. sampai nak keluar dengan kawan beli barangan kelas  pun tengok kelender bila free.. tahun ni intan ambik jawatan banyak-banyak haha.. Shera jadi ketua kelas, fuyoo,,bangga bangga.. sesetengah orang cakap boleh ke shera jadi ketua kelas? apa salahnya kita mencuba :). intan jadi ketua kebersihan, matlamat intan ' saya akan memastikan kelas ini bersih' cehh..gitu..haha. jadual bertugas pun belum buat buat ni, ish! intan ni.. . dah lah intan nak buat jadual bertugas.. Bye bye!


Part Of my ex-classmate. ( ni bukan kelas intan ni kelas pinjam jea..)



Write by.
INTAN 

1 comment:

  1. gelak tak boleh ker?? aku tak tahu nak tengok kat mana

    ReplyDelete