About Me

My photo
Intan Safura, call me Intan =) Umur 14. Blog sejak 2009. Asalnya blog ini dihasilkan untuk perkongsian kisah kehidupan intan untuk abah yang bekerja di Algeria (sekarang di Hulu Terengganu ) :) Enjoy!

23 January 2013

Seratus Ringgit Malaysia Sahaja.

Assalamualaikum!~~


Semalam dapat RM100.. Yayy! mama ambil kan duit kat sekolah tapi intan minta lah..Intan nak beli kasut esok, nak pergi Sepetang Bersama Blogger 2013 dengan mama hari Sabtu ni.. nak jumpa kawan-kawan mama..haha..

3 comments:

  1. jumpa kat sana yea intan... :)

    ReplyDelete
  2. wahhh intan, kasut baru untuk majlis sepetang bersama blogger 2013 ya, anti pun nak shopping kasut baru lah... hehe... jumpa kita nanti ya, inshaaAllah

    ReplyDelete